Om REX Maskin&Industriflytt AB

Rex Maskin & Industriflytt AB, Rexmi, är ett professionellt flyttföretag som är det enda flyttföretaget i Sverige som erbjuder tunghantering, flytt och lagerhållning som en helhetslösning. Vi har specialkompetens inom flytt av allt som är tungt och svårhanterligt.

Historien om Rex Maskin & Industriflytt AB uppkomst

Rex Maskin & Industriflytt AB, kallad Rexmi, är ett bolag som uppkommit efter en delning av företaget Rex Flytt & Tunghantering AB, förkortning Rexab. Företaget Rex Flytt & Tunghantering AB grundade jag, Rickard Biguet, 1993. Med en vision om att bli ett rikstäckande bolag, där kunder får den hjälp och expertis som efterfrågas inom flytt av olika slag, samt lagerhantering.

Året efter blev vi tre stycken som tillsammans byggde upp och utvecklade Rexab till vad det är idag – ett av Stockholms största flyttföretag. Det enda flyttföretaget i Sverige som erbjuder tunghantering, flytt och lagerhållning.

Efter nästan 25 år tillsammans bestämde vi under 2019 för att dela upp bolaget genom att ta ut tunghanteringsdelen från Rexab och skapa företaget Rex Maskin & Industriflytt AB. Som jag, Rickard Biguet och Olle Olsson driver idag. Rexab valde vi att sälja för att fokusera och utveckla tunghanteringsdelen i vårt nya bolag Rex Maskin & industriflytt AB, förkortas RexMI.

Våra lokaler

I våra nya lokaler på Lövstavägen i Hässelby, har vi möjlighet att korttids lagra gods i väntan på utleverans, men även för sådant som kräver längre lagrings tider. Bärigheter i våra lokaler är inga problem, vi har även uppställningsplats utomhus för gods som inte är känsliga för väta eller kyla.

Ni är alltid välkomna att titta in på en kaffe och se hur vi har det.

Med många år i branschen är inget jobb omöjligt för oss! Kontakta oss idag