Våra Tjänster

Vi på Rex Maskin & Industriflytt erbjuder en mängd olika tjänster till våra kunder. Från tunghantering, flytt av otympliga föremål till yteffektiv lagerhållning – Det här gör vi:

Med vår specialkompetens och flera års erfarenhet hjälper vi er att flytta allt som är tungt och svårhanterligt. Med vårt rikstäckande kontaktnät i Sverige kan vi hjälpa er från norr till söder. Vi flyttar allt från kassaskåp, verkstadsmaskiner, valvdörrar, kylmaskiner, transformatorer, rulltrappor. Ingenting är omöjligt för oss.

Vi byter, demonterar och flyttar rulltrappor i allt från enkla till utmanande miljöer. Ett jobb som kräver precision och gedigen planering.

Våra lager hittar du i Hässelby, Västerås och Enköping.
Vi erbjuder förvaring/lagring av allt som är stort, otympligt och tungt, men självklart mindre och känsligt gods som behöver lagras eller mellanlanda. Hos oss förvaras alla typer av gods, både för korta och längre perioder. Med stor uppställningsplats utomhus har vi även möjlighet att ta hand om gods som inte är känsliga för väta eller kyla. Självklart erbjuder vi även transport till och från vår terminal.

Hos oss kan du hyra truck med chaufför. Vi har truckar som tar allt från 1 ton till 16 ton, både diesel och el. Samt en Teleskopare. Vi kan erbjuda lastning, lossning av både mindre eller tyngre gods. Kanske är ni behov av truck i ett mindre utrymme så som garage med låg takhöjd? Inga problem, vi hjälper dig.

Demontering är en självklarhet för oss i vårt dagliga arbete då vi jobbar med alla sorters gods och maskiner, både avancerade och mer enkla som ofta kräver demontering vid exempel transport eller uttag.